ZBrush Training Studenten en hun verhaal

Katarina Stupavska

katarinaKatarina Stupavska is een uitzonderlijk kunstenaar en designer die prachtige prints en hypnotische interieur design concepten maakt. Katarina is een freelancer wonend in Amsterdam die gespecialiseerd is in ‘custosm made’ digitale wallpapers voor hotels, restaurants, appartementen, kantoren etc. De commerciële lijn van wallpapers, geïnspireerd door de „Nederlandse Meesters van de Gouden Eeuw”, heeft zij gelanceerd in samenwerking met het Wallcovering bedrijf BN International uit Huizen, Nederland. Website: www.katarina-stupavska.com

Wat Katarina ons kan vertellen over ZBrush Training: Chris is een ervaren onderwijzer in 2- en 3D grafische software. Gedurende de cursus van twee dagen legde Chris de primaire functies van ZBrush haarfijn uit voor we ons focussen op hoe we deze kennis kunnen toepassen op mijn projecten.
Dit was naar mijn idee het grootste voordeel van privé training vergeleken met algemene instructies in een grotere groep. Chris stelde me op mijn gemak gedurende het proces en dat inspireerde me ontzettend. ZBrush training is een geweldige kans voor elke artiest die de ongelimiteerde mogelijkheden van ZBrush in korte tijd wil ontdekken. Ik kan deze ZBrush cursus, gegeven door Chris, ten zeerste aanbevelen.

Trevor Galway

trevorTrevor is een getalenteerde en ervaren kunstenaar met een ongelooflijk ontwikkeld gevoel voor detail in zijn werk. Hij toont zich een ware meester in visuele communicatie: Trevor produceert dramatische en aantrekkelijke beelden in een scala van 2 en 3 dimensionale grafische softwarepakketten. Vanuit zijn standplaats Sussex Engeland heeft Trevor met enkele van ‘s werelds beste creatieve kunstenaars, ontwerpbureaus en blue chip-bedrijven gewerkt. Zo nieuwsgierig en creatief als hij is maakt Trevor’s voortdurende zoektocht naar artistieke kennis en hoge kwaliteit vakmanschap hem tot een onweerstaanbare kracht in elke communicatieve mediavorm vandaag, en morgen. Website: www.trevorgalway.uk

Wat Trevor te zeggen heeft over Advanced ZBrush Training: Training met Chris was een prettige en relaxte ervaring. De koffie stroomde, maar gelukkig kende ik mijn cafeïne grenzen! Door de training van Chris kon ik een aantal van de verspreide puzzelstukjes eenvoudig op hun plek leggen (excuses voor de beeldspraak). We bespraken allerlei ‘maps’, zoals Normal, AO, Vector, Colour, Height en Bumps en de verschillende productie-situaties, samen met nauwkeurige ‘scaling’ tussen softwarepakketten. Ik vertrok uit ‘s- Hertogenbosch met versterkte overtuiging en een vastberaden blik op de toekomst. Het team dat werkt met Chris op Reitscheweg 1 was ook zeer behulpzaam … altijd bereid om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen gedurende de cursusweek. Ik wens Chris en het team het allerbeste en ik hoop dat we elkaar weer zien in de toekomst..

binnenkort – Vertaling Nederlands

Robert van der mijle meijer

robert_vdmmRobert is a field Archaeologist in the true spirit of Indiana Jones! A kite surfing, offroad dirt bike riding, drone racing, game making scientist! With one foot entrenched in the ancient past and the other in the world of science fiction, Robert is a true visionary. A perfect mixture of knowledge in his professional field, and a relentless curiosity regarding cutting edge technology that will allow him to communicate the story this planet has to tell. Robert’s passion for making virtual interactive experiences coupled with his background will result in some very exciting and surprising products in the near future.  Website: Den Haag Archeologie

What Robert has to say about Unreal Engine 4 and Blender Training: As an archaeologist working in The Hague for the government I make 3D scans of scenes and objects. To visualize the data I put everything in a game engine (UE4). I searched for a course that would improve my Unreal Engine and Blender skills. Chris provided that service over three days of instruction. It’s by far the nicest course I ever attended! Chris brought the training to my home and we worked hard for many hours, living on coffee, bacon and eggs. Before we started the course Chris phoned me to figure out where my needs were. During the course we shifted a little more to Blender because it appeared I needed that the most. And that’s the cool thing about working with Chris. It’s very flexible working together and I learned a lot over those three days!

Thanks for the help and great days of “studying”.

Robert van Espelo

robertRobert is een Digital Director EMEA voor Oracle en zorgt voor complete oplossingen voor de klanten van Oracle. Oracle Digital streeft ernaar de leider te worden in Digital Transformation.
Robert’s positie omvat een scala aan geavanceerde technologieën, waaronder Social Mobility, Data Platforms, Internet of Things, Big Data en Artificial Intelligence.
Oracle Digital biedt begeleiding en ondersteuning aan haar strategische klanten op hun pad naar Digital Transformation. Alsof het niet genoeg is dat Robert op de voorgrond staat van Information Technology, hij is ook nog bedreven in diverse 3D toepassingen en heeft zijn eigen boek geschreven: Het Jaar van de Maker. Website : www.oracle.com

Wat Robert ons kan vertellen over ZBrush Training: Deze training was een inspirerende tweedaagse achtbaan van ontdekking. Het genoegen van Chris als leraar betekent een volledig interactieve training, vol wow-momenten en een hoop plezier. Chris weet precies hoe hij de intensiteit op een juist niveau moet houden zodat je het gevoel hebt dat je nieuwe, coole dingen leert op maximale snelheid.
Ik kan deze training zeker aanbevelen en je gaat weg met een dozijn aan nieuwe ideeën waar je direct mee aan de slag wil gaan !

Walther van Ekkendonk

walterDe extreem getalenteerde kunstenaar en ontwerper, Walther van Ekkendonk, realiseert projecten voor zowel nationaal- als internationale cliënten. Walther’s methode is gefocust op de specifieke wensen van de klant, met het accent op de perfecte balans tussen atmosfeer en functie, inclusief het emotionele stilistische element van zijn indrukwekkende kunst, van de volledig geïntegreerde producten.Walther begon zijn carrière in 1995 als ontwerper en maker van muurschilderingen en heeft zich gespecialiseerd in een breder aspect van kunst en ontwerp voor het beschilderen van zowel binnen- als buitenmuren.Walther heeft zich gespecialieerd in natuurmotieven waarbij vogels en planten een belangrijke plaats innemen. Website : www.ekkendonk.com

Wat Walther ons kan vertellen over ZBrush Training: De ZBrush cursus was een geweldige ervaring voor mij. Chris deed ontzettend goed werk in het uitleggen van de verschillende ZBrush tools, de interface en viewport navigatie.
ZBrush opende een compleet nieuw niveau aan 3D technieken voor mij en Chris deed er alles aan om de lesstof en skill set instructies te personaliseren zodat deze het meest geschikt waren voor mijn behoeften.
Chris’ enthousiasme bemoedigde me om continue gefocust te blijven en gedurende de tweedaagse cursus was ik helemaal verslaafd en in staat het eerste gedetailleerde 3D sculptuur te creëren waar ik naar streefde. Helemaal geweldig, een ‘must do’!

Gerwin Buis

gerwinGerwin is een dynamisch en veelzijdig senior visual designer met ervaring in verschillende gebieden zoals fashion design, illustratie, multimedia, graphic art , webdesign, E-commerce, motion graphics, productontwikkeling, en animatie. Gerwin heeft uitgebreid werk verricht aan internet projecten, apps, animaties en complete mode collecties. Gerwin is ook bedreven in de technische details achter print, diverse applicaties en producten. Website : www.creativeblast.nl

Wat Gerwin ons kan vertellen over ZBrush Training: Ik was al langere tijd op zoek naar iemand die mij de uitgebreide mogelijkheden van Zbrush kon uitleggen. Ik liep vast op een aantal boeken en online tutorials, omdat Zbrush daar net wat anders werd toegepast, dan waarvoor ik het nodig had.Uiteindelijk vond ik ZBrush Training. En voordat ik aan de cursus begon had ik al een zeer uitgebreid gesprek met Chris gehad. Hij begreep exact waar ik Zbrush voor wilde gebruiken en heeft de cursus daar ook helemaal op aangepast.Ik heb dus een volledig “op maat gemaakte” cursus gehad en exact de dingen geleerd, die voor mij belangrijk waren. En dat werken met Chris ook nog eens enorm gezellig en inspirerend is, is een leuke bonus. Chris heeft een enorme vakkennis en een enthousiasme waarmee hij zijn kennis overbrengt. Een aanrader voor iedereen.

Remco Jansen

remcoRemco is een energiek, creatief en exploratief Project Manager voor 3D Creator.
Remco heeft uitgebreide kennis van 3D technieken en de meest recente innovaties in design, 3D Printing en 3d Scanning.
3D Creator is een bedrijf dat 3D print producten van de hoogste kwaliteit produceert in Europa. Diensten aangeboden door 3D Creator bestaan onder andere uit modelling, printing, prototyping, scanning, engineering en productontwikkeling.
3D Creator’s superieure kwaliteitsproductie is gebouwd op een stevige fundering van mechanical engineering kennis en ervaring, waar Remco voltallig deel van uitmaakt. Website : www.3dcreator.nl

Wat Remco ons kan vertellen over ZBrush Training: Na veel met ZBrush gewerkt te hebben was het tijd voor nieuwe inzichten. Na wat rondzoeken kwam ik uit bij ZBrush trainingen. Tijdens het telefonisch contact bleek dat Chris precies door had wat mijn wensen waren. De training heeft me dan ook geholpen mijn ZBrush skills een boost te geven en was volledig op maat. Zeer positief ervaarde ik de ruimte voor persoonlijke vraagstukken. Chris was erg enthousiast en didactisch goed onderlegd. Ook niet geheel onbelangrijk tijdens deze twee dagen waren de informele sfeer en ruimte voor humor. Een erg leerzame cursus, zeker een aanrader!